2009. október 25., vasárnap

Hóleopárd könyv (11)

Elvben lett volna a Hóleopárd könyvnek önálló blogja, de erő is idő hiányában ide ágyazom be, hozom át vagy ilyesmi. Ez volt az erről szóló technikai bejegyzés.
Hogy áll a könyv? Megíródott a System Preferences, az Address Book, az Automator, a Font Book és pár kisebb fejezet, ezeket a korrektor már meg is olvasta, a tördelése épp most tartja távol a csabai kolbász-fesztiváltól az erre hivatott urat. Erős hajrába kezdtünk, hogy a könyv kész legyen karácsonyra, így amit ma megírk, azt holnap látja a korrektor. Elolvasom a megjegyzéseit, beszúrom a képeket és megy az anyag a tördelőhöz - fejezetenként. Aki a kész oldalakat újra olvasásra visszaadja a korrektornak és nekem. E munkafolyamat végét várja a kiadó és a nyomda.
Miért ült meg a könyv? Mert megült, szó se róla. Az elsődleges oka én vagyok. Akinek ahhoz nincs kedve, hogy megírjon egy könyvet, ami nem jelenne meg. Nem mintha a kiadó valaha el akart volna állni a könyv kiadásától, csak épp azzal szembesültünk (együtt), hogy ennek a könyvnek a kiadása is azoknak a támogatását nem élvezik, akik élvezik majdani létét.
Business is business - az üzlet az üzlet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése