2010. január 19., kedd

miniPhone

Sokan hallottunk már e Távol-keleti csodáról, az Almalapnak ma kezébe került egy - sajnos lemerült - változat. MiniPhone-t fotózni csak iPhone-nal érdemes, mi más is lenne kéznél. A baj csak az, hogy még az életben nem láttam olyan iPhone-t, amelynek a kamerája éles képet lett volna képes készíteni. Így mea culpa, szerény képességeimmel és az iPhoto-val kicsit javítottam a látványon, de tudom, nem az igazi. Annál azért jobb, hogy titkoljam. Íme:


Kézben a miniPhone - amit persze iPhone-ként forgalmaznak. Jobbra a doboza, mintha a cupertinoi cég gyártaná. Balra a táp - na ez már nagyon nem Apple.


A hamis mini iPhone háta, de teljes kidolgozása igényes, fém az, aminek fémnek kell lenni, még a logó is hibátlan. Jobbra az Apple iPhone-hoz vett tok, csak a méretek kedvéért.


E szenzációsan bemozdult és elmosódott képen az iPhone-nal lefotóztam a tükörben látható fotózó iPhone-t és a hamis mini iPhone-t - csak a méretek kedvéért. A tulajdonos elmondása szerint telefonálni remekül lehet a minin, csak egy idő után kínai menüre vált a készülék. (A Gonosz Almalap szerint a gyártó tervezi az angol nyelvű lokalizációt, amennyiben a felhasználók száma eléri a kívánatos minimum számot, a százmilliót. Addig nekik nem éri meg... vö. magyar nyelvű Mac OS X.)


A doboz hátulról. Hibátlan Apple logo, AT&T logo... Small is beautiful.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése