2011. november 8., kedd

Az Adobe (NDA alatt) jövője 1.


Ma-holnap megtudom, hogy mit tervez az Adobe a jövőben. Írni nem fogok róla, mert tizensok oldalas titoktartási nyilatkozatot (NDA) írtam alá, hogy belőlem aztán egy szót sem húznak ki, semmit nem tudok a CS6 jövő tavaszi eljöveteléről. Kíváncsi volnék, mi történne, ha elmondanám. Beperel az Adobe pár millió dollárra? Másrészt, egy olyan rendezvényre, amely a) nem fizetős, b) jelentkezés meg nem szűrt, mekkora titkokat árulhatnak el? Vagy valójában drukkolnak, hogy kiszivárogjon minden, ami elhangzott, így spórolva meg PR- és marketing-költséget?
A program nyilvános, szó lesz a Creative Suite kiegészítők fejlesztéséről, a CS vállalati munkafolyamatba illesztéséről - beleértve az Adobe Digital Enterprise Platform tartalom-kezelését és metaadat-menedzselését. Majd az Extension Builder, Extension Manager - kezet fel, aki naponta használja ezeket az Adobe alkalmazásokat -lesz terítéken. A teríték amúgy szép, a szüneteket a program így jelzi: "Break, coffee and refreshments, time for e-mail", azaz "szünet, kávé, frissítő és emailezési lehetőség" - vajh, mint általános iskolai osztályban szokás, begyűjtik a telefonokat, tableteket?

1 megjegyzés:

Ferenczy Gábor írta...

Telefont nem vettek el - mindenki azt hasznal, amit akar: iPhone-t, iPadet vagy Macet, egyelten nem Apple termek a teremben a kibetito. Meg az Adobe szoftverek. A titok sem akkora, bár igyekeznek "CSNext"-ről beszélni. A bejegyzésben említettem az Extensionoket es Buildereket -fejlesztok, érdemesebb lesz! - ezt üzeni az Adobe. Negyedóra múlva fizetik a sört, a terv a PS5-től leinni a nyerségüket...

Megjegyzés küldése