Kis segítség Tőled nekem


Kis segítség Tőled nekem


Készítek egy felmérést azoknak, akik elvégezték az alapfokú Mac OS X képzésünket.
Arra kérlek, hogy töltsd ki! És ha bármi olyat találsz, ami szerinted hibás (rossz válasz, félreérhető kérdés...), akkor írd meg, jelezd nekem a kérdőív végén.
A teszt célja, hogy bárki felmérhesse alap-tudását, ezt – kérlek – vedd figyelembe, amikor kitöltöd vagy írsz nekem.
Előre is köszönöm minden kitöltőnek, visszajelzés küldőnek.

2012. március 14., szerda

Samsung az iPad kijelző beszállítója

A Samsung nyerte el az iPad kijelzők beszállítását a Sharp és az LG Display elől, a két vesztes képtelen volt megfelelni az Apple által elvárt követelményeknek. Jelenleg a Samsung az egyetlen, aki 9.7 inches kijelzőt szállít tablethez.
A Samsung–Apple viszony szappanoperás családéra emlékeztető, a Samsung szállítja az iPhone és iPad egyes alkatrészeit, ugyanakkor a két cég szinte a világ összes bírósága előtt perben áll, az Apple alapvetően koppintással vádolva a Samsungot kéri annak termékeinek betiltását, a Samsung viszont szabadalmai eltulajdonítása miatt kezdeményezi az iPadek forgalmazásának felfüggesztését. A bíróság mellett a piacon is rendesen küzdenek a felek, az Apple a hónapban bemutatott iPaddel épp rávert a Galaxy Tabra.
Azért a Sharp és az LG Display veresége nem végleges, az Apple szeretné diverzifikálni a beszállítóit – a cégnél jobsi para a szállítótól való függés, ennek is oka a saját processzor–gyár. A két vesztes májusban újra megpróbálhat Apple–beszállítóvá válni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése