2014. október 8., szerda

Ki vesz ma Mac Pro-t?

Pontos felmérést nem találtam, mi pedig messze nem vagyunk reprezentatív eladók. Sőt! A mAcademia által gondozott Macintoshok 73 százaléka előkészítésben, grafikai stúdióban található, ide számítottam a nagy cégeken belül az adott területen használtakat is, mint egy gépkocsi-alkatrész gyártó vállalat kiadvány-szerkesztő, webes csoportja. Közel tíz százaléka a rendszergazdált Maceknek kiadókban, szerkesztőségekben működik. A maradék viszont gyártó-iparban, ha nem is a gyárvezérlésben, de pár asztalra attól.

Azért nem vagyunk megfelelő reprezentatív cég, mert az első partnerünk, amely összes erre érdemes gépét Mac Pro-ra cseréli, az nem valamelyik grafikai cég, nem is a szerkesztőségek tördelői, hanem az utóbbi, a gyártó-vállalkozás. A két Mac Pro mellé még négy Eizo monitort is vásároltak az ütősebb fajtából. A négy monitort a velem egykorú Adobe oktatónk gügyögő kisgyerekként simogatta...

Miután eladásra kerülnek a Mac Pro-k, nem csomagolhattam ki :(

Ez a bejegyzés amúgy alig burkolt reklámja volt annak a ténynek, hogy forgalmazunk Macet és Eizót is, valamint rendszergazdaként felelősséget vállalunk az általunk tervezett és összerakott rendszerekért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése