2014. november 4., kedd

Hányan váltottak iOS8-ra és Yosemitere?

Két szájt adatihoz férek hozzá, amelyek nagyjából egyforma látogatottságúak, a mAcademiáéhoz és az Almalapéhoz. A mAcademia oldalán Maces és Adobe-s képzéseket hirdetünk, ez utóbbit persze pécések számára is, az Almalap pedig az egyszer volt nyomtatott magazin netre ment változata, a 2001-2009 közt megjelent cikkekkel, de friss híreket közlő nyitóoldallal.


A pillanatfelvétel jól mutatja, hogy a hetekkel korábban elérhetővé vált iOS8-ra a szájtokat iOS eszközről felkeresők majdnem nyolcvan százaléka váltott már. Az alig egy tucat napja telepíthető nagymacska még nem tarolt, a Macesek csak ötöde váltott. Ez nem is hiba, érdemes, mi is tanácsoljuk, a bevezetést követő első-második frissítés kijövetelének megvárása.
Ami érdekes, hogy többen maradtak Lionon, mint Mountain Lionon. A nem frissítés egyébként tudatos döntés is lehet akár telefon-, akár számítógép használó részéről. Mondhatja, hogy a hardver nem alkalmas az új rendszer futtatására vagy nem hiányzik az új rendszer kínálta szolgáltatások.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése