2015. április 10., péntek

Tenyérméretű önjáró nyomtató

A penge vékonyságú MacBook szép. Csak ne kellene hozzá táp, ami már nem penge vékony. Ne kellene hozzá Time Machine merevlemez, ami majdnem penge vékony. Ne kellene hozzá ilyen-olyan kábel, ami szintén nem fér el a MacBookot védő Tucano tokban. A nyomtató meg eszünkbe se jusson. Azaz, gondoljuk át! Ha a fentieket be tudjuk pakolni egy elegáns táskába - MacBookot Tucano tokostul -, akkor ott lesz helye a ZUtA Labs nyomtatójának. Amely ugyan nem lapos, önjáró. Penge.


Igen, nyomtatás közben szépen halad a papíron, még képek nyomtatására is alkalmas, nem csak szövegre. Tíz centi az átmérője, nincs fél kiló sem, viszont csak feketén ír. Nem is egy gyorsíró, egy A4-es oldallal ugyan egy percen belül végez, teljes feltöltés után egy órán át képes nyomtatni - nem egy Háború és Béke kapacitás. A festék nagyjából száz átlagoldalra elég - így a töltés közben már cserélhetjük is a tintapatront.
A kütyü észleli a lap alját, több oldalas nyomtatásnál szerényen vár, hogy az új oldal tetejére vidd. Wifin át hajtható meg, Macen kívül még más oprendszereket is ismer, de ez minket nem igazán érdekel. Félszázezer forint, ha szeretnél ilyet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése