2016. március 12., szombat

iPhone? iPad? iPod? Mac? Ki mit vár idén?

Amerikában az iLife Magazin volt kíváncsi, itthon mi. Ki mit vár - és mit nem - az Apple-től idén. A kérdőív egy hétig lesz nyitva, az eredményeket itt, egy másik bejegyzésben írom majd meg.

Amerikában a MacBook Pro (37%) egy hajszálat rávert az iPhone-t várókra (36%). Az iPhone-ról amúgy is számos "mit fog tudni" terjed. E szerint három kamerája lesz, vagy négy, de lehet hogy marad az egy, de az középre kerül - nehéz eligazodni. Mi biztonság kedvéért bedobjuk az öt kamerát, vagy a három kamera, de abból "kettő 3D-ben tud rögzíteni"-t. (A Gonosz Almalap szerint az már nem is három, hanem 4D, mert az idő a negyedik, pontosabban a harmadik, mert a negyediket a második kamera adja - szeretnél még minket tovább olvasni?)
Az új iPhone még vékonyabb lesz, kijelzője a széléig elér. Egy Edge-t használó ismerős visszaváltott az alapkészülkre, mert idegbeteggé vált attól, hogy ahogy tartotta a telefont, ahol fogta, ott mindjárt "kattintott" is az ujjával. Szerinte az Edge-t csak állva vagy ülve lehet használni, ahol a telefon a tenyeredben vagy asztalon nyugszik. Hanyatt - neki - nem ment.
És lesz Bluetooth fülhallgató, ami nem is Bluetooth, viszont mágneses - hogy el ne vesszen. És lesz vagy nem lesz vezeték nélküli töltés is. Esetleg lesz négy-füles füles is, hogy a barátoddal, kutyáddal együtt hallgathasd a zenét és ehhez kevés fülzsírt kelljen cserélni.

És itt a fél perc alatt kitölthető teszt:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése