2017. április 25., kedd

Vadászat a Vörös Októberre avagy merre úszik az ebéd?

Boldog ország az, ahol mindenki a hobbijának élhet. Például János, aki éjjel-nappal horgászhatna ahelyett, amit most tesz. Neki (is) ajánljuk a PowerVision PowerRayt, a horgászat XXI. századába vezető eszközt.


A PowerRay csupán a halat nem fogja ki a horgász elől – ha ezt tenné, nem ajánlanánk, mert akkor mi lenne a sport? Kukoricát sem szór a vízbe, ahogy giliszta horogra húzásában sem jeleskedik. Akkor mégis, miért jobb ő, mint a nagy Ho-ho-horgász?
Nos, a vízben úszva iPhone-ról vezérelheted mozgását. És ő visszajelez, hogy milyen meleg a víz, milyen az áramlás. Valamint 30 méteres mélységig lenéz, és radarképet küld a halakról, vagy ha nem elég mély a víz, akkor a fenékről. Ha rosszul olvasnád a radarképet, akkor sincs gond, mert 4k videó felvételt készít. Ja! Ha a 30 méter kevés volna, akkor a FishFinder sonarral bővítve már 50 méterig lát le.
A Gonosz Almalap szerint az Észak-koreai haditengerészet máris áttervezi tengeralattjáróit annak a hírnek hallatán, hogy egy amerikai horgász is képes lehet felderíteni a hajók mozgását.
Amúgy 2000 dollárt akkor se adnék érte, ha még a halat is kifogná. De nem fogja. Viszont ez a ára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése