2017. október 28., szombat

Digital Designer képzés – kezdőknek és tudás-frissítőknek

Egy képzelt vállalkozás számára készítünk online és offline megjelenéseket megadott brief alapján – ez a Macademia új képzése, amelyet most első alkalommal indítunk "Digitall Designer" névvel. A tervezés során megismertetjük a szakkifejezéseket, –fogalmakat, “best practice”-t. Az UI és UX tervezést tanulhatod meg, 10 hetes, alkalmanként 4 órás bontásban.
Első lépésként megtervezzük a cég arculatát, majd pedig ennek megfelelően elkészülnek az online és offline megjelenések. A gyakorlati munkát leginkább az Adobe szoftverei (Photoshop, Illustrator, InDesign) segítségével végezzük, de az Adobe mobil alkalmazásait is alkalmazzuk a tervezésnél és más, a kreatív munkához szükséges alkalmazások is bemutatásra kerülnek. A gyakorlat orientált képzés végén a hallgatók prezentáción mutatják be tudásukat.

Kinek ajánlom különösen?
A Macademia, most számoltam össze, hat PR/marketing ügynökségnek állandó IT támogatója. Ebben az évben különböző képzésünkön, tanácsadásunkon további ötvenegy cég munkatársával találkoztunk. A tapasztaltunk az, hogy az egyetemekről, főiskolákról kikerülők (marketing-szak, -irány, képzés nevében az online szerepel) jelentős része számára az lab, cmyk, dpi alapfogalmak is ismeretlenek. Nem azért, mert nem tanulták, hanem azért, mert nem tanították. Nos, ezt a képzést nektek kínáljuk!
És. Azok, akik digitális bevándorlók - értsd: 35-40 felettiek -, a fentiekhez hasonló területen dolgoznak és szívesen felzárkóznának a Snapchat-Insta-Messenger generációhoz, akkor igen, ez a megfelelő képzés nektek, nekünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése