2018. január 5., péntek

iTrainer.hr Zágráb

Jó pár évvel ezelőtt az XMS Akadémia vezetőjeként átélhettem, hogy milyen egy Apple Authorized Training Centert vezetni – az XMS és a Macademia együttműködése testesült meg a Duna Plazában volt oktatóteremben (kilenc iMac, óriás érintős kivetítős tábla). Az AATC szépsége mellett fontossága az volt, hogy aki Apple-ből akart vizsgázni, annak volt hova menni. Így lettünk anno mi is Certificated ez meg az. Most Bécs után már Zágrábban is lehet vizsgázni.



Bár a honlap horvátul van :), azokat a képzéseket, amelyek az Apple előírását követik, angolul tartják meg. Jelenleg FCP, Swift 4 alapok és App készítés, iOS SDK.
És aki vizsgázni szeretne, annak jó hír, hogy ezt nyitási kedvezménnyel teheti meg: "Exam itself is priced at 182 EUR (VAT included) - 30% AATP onening discount applied." – írták kérdésünkre. A vizsgára persze helyben is fel lehet készülni, tankönyvként a Peachpit Apple könyveit ajánljuk. Azért ezeket, mert a felelet választós teszt során csak olyan kérdés hangzik el, amire a könyvben van válasz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése