2009. május 23., szombat

Aki Macet vesz...

... az most (is) jól jár. A magyar nagyker június 20-ig (illetve a készlet erejéig) tartó akciókat hirdetett viszonteladói felé, a cél a végfelhasználó.
A Mac mini vásárlók Logitech Z4i hangfalat (2 közép-magas és egy mély sugárzó, 80W teljesítmény, 35HZ-20kHz frenkvenciaátvitel, vezetékes távirányító, polírozott burkolat, öntött fém talpak, Apple termékekhez illeszkedő fehér szín) kapnak ajándékba. A 24 inches iMac vásárlók M-Audio Studiophile AV-40 professzionális hangfalszettet (4 colos polypropylén bevonatú mélyhangszórók és 3/4 colos selyem dómmal rendelkező csipogók, tömör fa hangszóródoboz, csatornánkénti 20W-os beépített erősítő, extra mély hangkiemelés, jack és RCA bemenetek) nyernek.
A fehér MacBook vásárlói a géphez 2x2GB (667MHz DDR2 SDRAM) RAM-ot nyernek, ahogy az Alu MacBookot vásárlók is (1066MHz DDR3 SDRAM). A Kingston memóriáira élethossz garancia van. Az akcióban résztvevő gépekről (néhányan régebbi modelleket is árusítanak, amelyekre nem érvényes az akció) kérdezd kedvenc viszonteladód!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése