2024. július 4., csütörtök

Apple Fotók újdonságok iOS 18-ban (majd)

Az iOS 18 jelentős frissítéseket hoz az Apple Fotók alkalmazásba, amelyek tovább javítják a felhasználói élményt és a képek kezelését. Az új Apple Intelligence funkciók mélyen integrálódnak az alkalmazásba, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy még hatékonyabban kezeljék és szerkesszék fotóikat.
Új funkció teszi lehetővé a felhasználók számára, hogy egyszerűen megadjanak egy leírást, és az Apple Intelligence automatikusan kiválasztja a legjobb fotókat és videókat, amelyek megfelelnek a leírásnak. Ezt követően az alkalmazás történetet készít fejezetekkel, amelyek a képekben észlelt témák alapján szerveződnek, és narratív ívvel rendelkező filmet hoz létre.
A Clean Up funkció azonosítja és eltávolítja a zavaró objektumokat a fotók hátteréből. Ez különösen hasznos lehet azok számára, akik professzionális megjelenést szeretnének elérni a képeikben anélkül, hogy bonyolult szerkesztőprogramokat kellene használniuk.
Az iOS 18 frissítéssel a Fotók alkalmazás jobban megérti a képeket, és képes azokat kontextusukban elemezni. Az alkalmazás új eszközöket kínál a képek szerkesztésére, beleértve a szöveges elemek felismerését és a zavaró elemek eltávolítását a háttérből.
Az Apple kiemelt figyelmet fordít a felhasználói adatvédelemre az új frissítéssel. Az új Private Cloud Compute technológia biztosítja, hogy a felhasználók adatait az Apple ne tárolja, csak a kérések teljesítéséhez szükséges mértékben használják azokat.
Az iOS 18 bevezeti az Image Playground funkciót is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy három különböző stílusban – animáció, illusztráció és vázlat – készítsenek képeket. Az Üzenetekbe is beépített funkció különálló alkalmazásként is elérhető lesz.

Örülünk?
Majd meglátjuk. A puding próbája az evés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése