2010. március 25., csütörtök

Jobs levelez

Jobs bársonyos, gondoskodó és készséges vezetői képességeinél csupán napvilágot látott levelei mutatnak érzőbb lelket. Íme a legjobb öt Jobs levél válasz.

Nem.
Angolul még rövidebb (No) választ írta arra a kérdésre, hogy lehet-e majd az iPadet iPhone-hoz kapcsolni, hogy az iPhone-t, mint modemet használva (tethering) elérjük a netet.

Ne aggódj!
E bő választ az a felhasználó nyerte el, aki szomorúságának adott hangot, mert az Apple már jó ideje nem frissítette a Mac Pro és MacBook Pro családot.

A Maces iPhoto-nak sokkal jobb a Helyek és Arcok funkciója.
E kisregénynek számító válasz annak a kérdésnek kapcsán született, mely azt firtatta, fel lehet-e telepíteni az iPad támogatja-e a Google Picasa formátumát.

Cseréld le a programod nevét! Nem egy nagy ügy.
E jó tanácsot John Devor, a The Little App Factory vezetője kapta írásban az Apple vezetőjétől. A cég szoftvere az iPodRip nevet viselte és ez az Apple jogi részlegén kiverte a biztosítékot. Devor megpróbálta a lehetetlent. A szoftvert azóta iRip-nek hívják.

Ez történik, ha a MacBook Pro vizes lesz. Ezek Pro gépek és utálják a vizet. Úgy tűnik, úgy hiszed, mindenki bolond a környezetedben, csak te nem vagy az.
A levélíró felháborodott, mert az Apple szakszervize csak fizetés ellenében akarta megjavítani vízbe esett számítógépét. (Ez persze azt is mutatja, hogy egyesek milyen eszement baromságokkal képesek zaklatni - ehhez nem kell Amerikába menni.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése