2013. február 10., vasárnap

Az első 1000

Ez az ezredik bejegyzés ezen a blogon. Az elsőt 2008. decemberében írtam, de az csak teszt volt, hogy is kell blogolni. Ahogy a második, amely az iPhone-ról írt bejegyzést tesztelte. A harmadik már „éles" volt: Ujj szabadalom.
Legnépszerűbb írás a Magyar iPad kézikönyv köszönhetően a leírást keresőknek és a Google-nek. A második az iPad 3 bemutatása kapcsán íródott, a harmadik pedig az Apple hirdetése volt, feliratozva (Apple hirdetés :: Vészhelyzet). Az Almalap oldalán amúgy sok Apple hirdetést találtok meg magyar felirattal.

Számomra is meglepő módon már az első bejegyzéseket is sokan olvasták a tengerentúlról (a számok nagyon hasonlóak az Almalap podcast hallgatottság megoszlásához), a blog olvasóinak fele - a Google statisztika szerint - külföldön él. Sajnos a blogger statisztikájában nem lehet idő skálán ábrázolni, ki milyen böngészővel és platformon olvassa a blogot, így az arányok csalnak.


Számomra egyébként öröm a Windowsról olvasók magas száma, mutatja, folyamatos az érdeklődés az Apple zárt világ iránt. Az iPhone, de különösen az iPad aránya azért megdöbbentő, mert iPad csak 2010. március 12. óta létezik.


És végül, de nem utolsó sorban havi szorgosságom és olvasottságom egy grafikonon. A Blogger hibás adatai miatt az adott időszak olvasottsága (kék vonal, bal oldali skála) hiányoznak.

1 megjegyzés:

repeti írta...

Gratulalok Ezredes ur!

(egy tengerentuli olvaso, ellenseg, partner, barat)

Megjegyzés küldése