2018. február 20., kedd

Warren vett :: Twittertelenítés :: Új cím :: HP ház

Három plusz egy teljesen össze nem tartozó hír.
  1. Warren Buffett – világ legismertebb és egyik, ha nem a leggazdagabb befektetője, a Berkshire Hathaway vezetője, az "omahai bölcs" – 2016-ban vásárolt ismét Apple részvényeket, akkor egy milliárd dollárért. Az év végére már 57,4 millió részvénye volt – akkori értéken 6,64 milliárd dollárt értek. 2018 februárjára 165,3 millió Apple részvénnyel rendelkezett (29,7 milliárd dollár értékben), ez az Apple 23,3 százaléka.
  2. A Twitter for Mac app már csak 28 napig tölthető le. Miért? Mert a Twitter így döntött. Így frissítésre sem számíthatunk. A marketing bullshit szerint azért, hogy minden platformon egyforma élményt okozzanak. (Ezt persze mi már retvitteltük.)
  3. 1996 óta volt az Apple hivatalos címe az Infinite Loop 1. Az utca neve programozói kifejezés: Végtelen ciklus. Ha egy program végtelen ciklusba kerül, az el is szállt. A térképre nézve a név megerősítést nyer. Az új cím pár napja tűnt fel az apple.com oldal alján, az Apple hivatalosan is átköltözött.
+1 HP irodaház
Bár rá vagyunk kattanva az Apple új székházgyűrűjére, azért ez is jól mutat – fotón. Bár a dizájn park ülőpadjai kimondottan kényelmetlennek látszódnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése