2019. december 9., hétfő

Tudást adni jó! Egyéni konzultáció, csoportos képzés...

Tudást adni jó! [http://bit.ly/2RujOhs]
Amikor megalapítottuk a Macademia kft-t még az előző évezred végén, ezt azzal a céllal tettük, hogy a Mac-használókat és dtp-vel dolgozóknak minőségi képzést nyújtsunk – a minőséghez azóta is ragaszkodunk. A Maces képzések követték az Apple szoftvereinek felívelését (Certified Apple képzés) és néha hanyatlását (Aperture). Az alap Mac tudás és a Macre előre telepített alkalmazások – iMovie, Pages, Numbers és Keynote (a GarageBandhez nem értünk, sorry, de nem is tanítjuk) – használatát folyamatosan oktatjuk. Akinek kérdése van, azt várjuk személyes konzultációnkon. Ajándékozz tudást!


Tudást ajándékozni egész évben lehet, így karácsonyra is. Tudást adni jó.

A csoportos képzés ajándék egész éven át felhasználható, a meglepett választhat a folyamatosan meghirdetett alap Maces ismeretek, videóvágó iMovie, szöveg- és kis-kiadvány-szerkesztő Pages, táblázat-kezelő és infografika készítésre alkalmas Numbers vagy Steve Jobs kedvenc alkalmazása, a prezentáció készítő Keynote közül. A csoportos képzés maximum nyolc fős csoportot jelent, de általában két-négy hallgatóból áll, a képzés hossza négy óra.

Az egyéni konzultáció során idén leggyakrabban az iClouddal vívtunk, de nagyon sokan jöttek a "nincs elég hely az SSD-n" felkiáltással is. Ahány ház, annyi szokás, annyi felhasználó, annyi feladat és annyi megoldás – ezért is jó az egyéni konzultáció. És el ne felejtsük a "hol és hogyan tároljam és osszam meg családi fotóinkat" feladatot, ami szintén dobogós egyéni kihívás.

Az Adobe szoftverrel vagy az Apple Final Cut profi alkalmazásával ismerkedők számára ajánljuk a 10-órás képzésünket, ami valójában bérlet, amely egy év alatt járható le. Tapasztalat, hogy aki tanulja bármelyik összetett alkalmazást, az hatékonyan úgy tudja elsajátítani, ha tanul pár órát, majd gyakorol, gyakorol és gyakorol, majd kezdi ezt a ciklust előről. De annak is kedvező a 10-órás megoldás, aki egy adott feladatot szeretne megoldani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése