2024. április 18., csütörtök

Miről írt az Almalap 20 évvel ezelőtt?

Hosszú, veretes írás jelent meg a Mac OS X fájok metaadatairól és elkezdtük az akkor jónevű Seybold elemző Tartalomról szóló cikkének közlését – őszintén? Mára roppant unalmas olvasmány lett, tele 2023-ban értelmezhetetlen problémákkal.
  • ügyvitel Macintosh-módra Hazánkban is megjelent a nagy múltú nemzetközi szoftvercég, a Hansa Business Solutions szoftvercsaládjának legújabb, 4.1-es verziója.
  • Adatok az adatokról Ha most nem jut eszedbe, mit jelent a Send Windows Friendly Attachments jelölőnégyzet a Mail levelező-programban, vagy sejtésed sincs, mire jó a FixupResourceForks parancs a CoreServices mappában, akkor ...
  • Apróbb hírek Egyetemi Intézet számítógépesjáték-fejlesztőknek :: Könyvkiadók és fénymásolók :: Sun és a Microsoft :: Google és az egyetemek :: A zenekalózok ellen :: Csökken a zeneletöltések száma? :: Vihar a chipben
  • A Tartalom és a Feldolgozás forradalma 3(?)/1 A következő, rövidnek semmiképp sem nevezhető elemzés, amelyet a Project10X és a Seybold közösen végzett és tett közzé, az informatika és nyomdászat jövőképét próbálja felvázolni.
A levágott lábú Tigris a Mac OS X aktuális változatára utal. És azt illusztrálja, hogy a netről nyomdai minőségben még nem volt könnyű képet szerezni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése