2011. május 3., kedd

Miért ne használj Google AdWords kupont?

Egyrészt szakavatott netes hirdetők szerint a megajánlott 10e/12e/15e forint semmire sem elég. Másrészt, ha bátran kiötlöd a hirdetésed, kitöltesz mindent, akkor az utolsó utáni oldal apró-betűjében szerepel, hogy ha elfogy a 10e/12e/15e, akkor majd szépen megterhelnek az általad imént megadott adatokkal. Ha ezek után pánikszerűen mégsem használnád el az "ingyen" kupont (vö. ingyen ebéd, mi?), akkor a nagyívű kampányodat törölni nem, csak szüneteltetni tudod, bármi mást is hazudjon a google adwords help. E perctől a Google-től kapott AdWords leveleket a libéria/hongkongi spamek szintjén (50md USD a bankban, én meg az egyetlen, aki hozzáfér) kezelem.

PS: a következő mailem subjectje: CEGLAPITAS SZLOVAKIABAN - ELONYOSEBB ADOKORNYEZET

1 megjegyzés:

Ferenczy Gábor írta...

"Gratulálunk! Ön sikeresen aktiválta AdWords-fiókját. Megkezdheti az új ügyfelek elérését a célzott, releváns hirdetésekkel.

Ha szeretne segítséget kapni a fiókjával kapcsolatban, akkor látogassa meg az Első lépések útmutatóját (http://www.google.com/adwords/beginnersguide/hu ), ahol a következőkről olvashat:

- Az AdWords működése

- Hogyan kezelheti a költségeit

- Hogyan írhatok figyelemfelkeltő hirdetéseket, és hogyan választhatok hatékony kulcsszavakat?

- Hogyan találhat választ a kérdéseire, és hogyan fedezhet fel további hasznos anyagokat

Bejelentkezés az AdWords-fiókba

Üdvözlettel,

A Google AdWords csapat

------------------------

Ez az üzenet egy csak emlékeztetők küldésére használt e-mail címről érkezett, amely nem fogad beérkező e-maileket. Kérjük, ne válaszoljon erre az üzenetre. Ha kérdései merülnek fel a fenti lépések követése közben, kérjük keresse fel a Google AdWords Súgót a http://adwords.google.com/support/aw/?hl=hu címen, ahol megtalálja a szükséges válaszokat a gyakran ismételt kérdések között, vagy kapcsolatba léphet velünk a lap alján található "Kapcsolatfelvétel" link segítségével.

------------------------

Az Ön AdWords ügyfélazonosítója: 589-625-2766"

Megjegyzés küldése