2014. december 19., péntek

Maces képzések 2015-ben

Már csak egyetlen hely maradt szabadon idei képzésünkre - Mac OS X 2014/12/29 14:00-18:00. Január első heteiben nincs nyilvános képzésünk, de nem síelni mentünk Hawaii-ra - vízisí -, hanem külső helyszíneken oktatunk Yosemite-t, Pages-t, Keynote-ot és Numberst, amíg az irodában Final Cut Pro és Photoshop tanfolyamokon vesznek részt a jelentkezők.

Örülünk, hogy majd egy tucat "Ajándékozz tudást" oklevelünk kerül karácsonyfa alá. Ha valaki még szeretne tudást ajándékozni, akkor a blogban jobbra látható oklevélre kattintson. Hétfő délelőtt az utolsó határidő személyes átvétellel. Az ajándék tudással megajándékozott 2015 év végéig élhet ajándékával.
Nem csak nekik mondom el, hogy általában egy-két hónappal előre hirdetjük meg a képzéseinket. Mac OS képzést általában két hetente, iMovie, Pages, Numbers, Keynote képzéseket három hetente hirdetünk meg. Ha egy képzés betelne, akkor közeli időpontra új képzést írunk ki. Ezeket a képzéseket a mAcademia (MacAcademia) akkor is megtartja, ha csak egyetlen ember jelentkezik a tanfolyamra. Más képzéseket negyedévente indítjuk, itt összevárjuk a legalább három fős csoportot.

És lesz még idén blog-bejegyzés, a karácsony előtti napok-hetek mindig roppant zsúfoltak, ezért a több napos szünet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése