2016. június 6., hétfő

Nyári képzéseink

Akinek a vállát nem a vizsgaidőszak terhe húzza, az bizonyára a nyaralását tervezi, esetleg nagyon előre látó módon már meg is tervezte. Bárhogy is legyen, megálmodtuk nyári képzési időpontjainkat, várunk bennetek sok ismeret átadására!

Maces képzések

Alapfokú Mac képzést kettőt tervezünk, egyet június 23-án délelőtt, a másikat pedig július 5-én délután. Egyéni konzultációs lehetőségünk viszont folyamatos, az időpontról a szokott módon közösen állapodunk meg az érdeklődővel.
Egy-egy alkalommal tartunk Maces szöveg- és kiadványszerkesztő alkalmazás oktatást (Pages június 27. délután), Numbers táblázatkezelő- és alapfokú függvényismereti képzést (Numbers június 29. délután) és Keynote prezentációs alkalmazás tanfolyamot (Keynote június 28. délután).
Nyáron még több fényképet készítünk, mint az év más szakában, a képeket Macen a Fotók alkalmazással tarthatjuk rendben, és ebből a programból oszthatjuk meg könnyen a világgal. A mAcademia (MacAcademia) elkészítette a Fotók / Photos alkalmazás ingyenes oktatását, amely online érhető el. Így éjjel-nappal, akár a vízparton is, csak wifi legyen, hiszen a boldogsághoz csak két dolog kell: egészség és térerő.
És az sem marad képzés nélkül, aki videóit vágná filmmé. Bár az ideális sorrend az iMovie és utána a Final Cut elsajátítása lenne, de a sors úgy hozta, hogy előbb lesz a három napos Final Cut képzésünk és csak június 30-án délután az iMovie.

Premiere oktatás a MacAcademián
A nyár remek alkalom a tudás-frissítésre azok számára is, akik nem lógnak a Creative Cloud legújabb frissítésein, esetleg még mindig boldog CS6 vagy korábbi Adobe szoftverek tulajdonosai. Ha már a Maces képzések ismertetését a filmvágó alkalmazásokkal zártuk, akkor az Adobe-t kezdjük ezzel. Az Adobe Premiere képzésünk a jövő héten indul.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése