2016. december 5., hétfő

Dani meg az appja

"Kedves mAcademia szerkesztők!
Kiss Dániel vagyok, 14 éves, jelenleg Miskolcon élek, és játékokat fejlesztek, amelyeket szeretném, ha az Önök oldalán is megjelenne.
Mióta elkezdtem játékokat fejleszteni, több játékom is készült, jelenleg a PopUp Hell, a bloxx, valamint a ColorBlinder azok, amelyekről beszélni szeretnék."


A fiatalember honlapja szerint 2016 február havában kapta el a programozási vágy, és nem is állt ellent, ahogy a fenti három link mutatja. (Mivel még nincs 18 éves, ezért nem a saját nevén találod meg az appokat.) A honlap amúgy picit lemaradt, mert ott még csak két játék Store-ba tételéről esik szó ("de már hatot terveztem, de négy ebből kimúlt" - írja), pedig három a magyar igazság.
Dani a Codecool - Te is lehetsz programozó! vállalkozástól kapott gépen (nem Mac :() dolgozik. És, bocsi Dani, de arról, hogy kérésednek eleget téve írjunk játékaidról leginkább az ösztönzött, hogy rajtad keresztül szólhattunk a Codecool-ról.
A három játékot mindenki megtalálja a Store-ban és eldöntheti, hogy veszi vagy nem veszi. Lehet csodálkozni, hogy egy 14 éves srác féléves tanulás után milyen játékot tud írni és lehet gonosz célzásokat tenni a játékok szépségére vagy jóságára is. Semmi sem kötelező.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése