2016. május 24., kedd

μConnect – az iOS MagSafe-e

A MagSafe az Apple azon szabadalma és megoldása, amellyel a MacBook használók eddig a legtöbbet takarították meg. A töltőkábel mágneses vége - tudjuk - leold, ha hirtelen megrántjuk a kábelt. Így a kábellel nem rántjuk le a MacBookot, csak a töltés szakad meg. Én kábé évente egyszer hálát adok, hogy létezik a MagSafe.

μConnect, az elengedő
Az iPhone-om és iPadem is szeretne hálát adni, de ők általában a drót által meghatározott ívű pályát bejárva csapódnak a parkettához, amikor elfelejtve a kábelt felugrom, vagy arrébb teszek valamit az asztalon. A pánik és szívinfarktus után - működik! - mindig elgondolkodom, hogy ha van Machez, miért nincs iOS eszközhöz. A könnyű telefon esetén persze nehéz meghatározni, hogy mikor engedjen a mágnes, de egy iPadnél ez már nem olyan nehéz lenne.
Akárhogy is, a μConnect 20 dolcsiért megoldja a mágneses csatlakozást. A képen látható a telefonba helyezett egység után a "szétkapási" pont. És ha már nekiestek a táp- és adatkábelnek, még pár hasznos dolgot beépítettek, például a gyorsított töltést és a mikro USB / Ligthning kompatibilitást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése