2017. július 17., hétfő

Kövess! Mutatom az utat!

Több kocsival vagy motorral indultok a tengerpartra vagy a hegyekbe? Egy tankolás, váratlan megállás, piros lámpa, torlódás, vizes VB, izraeli elnök vagy hasonló akadály könnyen szétszakítja a menetoszlopot. Ilyenkor jön az őrült telefonálás – no roaming díj! – térképböngészés, lehúzódás, várakozás. Nem is vagyunk egyformák, így van, aki végig letolja a Alicante-ig a 2800 kilométert, más meg három nap alatt teszi meg. És ha a cél egy eldugott tisztás, akkor is jó választás a "Follow: Drive Together" app.


Az app (ingyen letölthető) pont olyan egyszerű, amilyen egyszerűnek lennie kell. Megadhatjuk, hogy honnan-hova megyünk, mi vezetjük a sort vagy csak követjük az utat ismerőt. Ha mi vezetjük a csapatot, akkor jogunk van az út módosítására is, a követők így követők maradnak és nem lesznek eltévedtté. Ennél nem is kell több.
Az App Store szerint 0,99€-ért folyamatosan frissíthetjük az alkalmazást, a fejlesztő honlapja szerint viszont 0,99€-ért akár az összes motorosbanda tag is követhet minket, ennyiért kapunk korlátlan követési lehetőséget. Mindkettő megéri az árát. Szerintem.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése