2020. július 10., péntek

Maces alkalmazás: Hypedock

Ismét a legnépszerűbb Maces alkalmazások közül választottam (és ismét egy olyan alkalmazást, amelyet nem használok). A Hyperdock azoknak segítség, akik ablakok pontos passzításáért lelkesednek.
Az App Store-ból is megvásárolható (3 490 Ft) alkalmazás hasznos oprendszer kiegészítő azoknak, akik épp az alkalmazás kínálta funkciókat hiányolják. Az egyik ilyen, amelyre a macOS korábban még képes volt, az egy tetszőleges alkalmazás- vagy dokumentum-ablak kijelzőn balra- vagy jobbra túlhúzása. Anno – két-három éve – ilyenkor a szomszédos virtuális kijelzőre került át az ablak, és mi is azt láttuk. Gyanítom, az Apple ezt a funkciót azért törölte, mert sokszor csak a kijelző széléhez illesztettük volna az ablakot, de ehelyett átugrottunk a következőre.
A Hyperdock hasznos lehet azok számára is, akiknek a Dockba letett doksik nem külön elemként látszódnak, hanem az adott alkalmazás ikon mögé bújnak. Ekkor az egeret a Dock alkalmazás ikonra víve a nyitott dokumentumok kisméretű előnézeti képe is látható.
Sajnos a Hyperdocknak nincs pár napos teszt-verziója (vagy én nem találtam rá).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése