2010. december 21., kedd

Magyar iPad kézikönyv (frissítve)

Ismét az ember legjobb barátjává válnék, ha érteném. De nem. Hosszú késleltetés után végre az Apple csatorna is forgalmazza az iPadet. Jönnek boldogok és boldogtalanok. Az előbbiek valószínűleg technikai vénával jobban megáldottak, az utóbbiak nem, ezért boldogtalanok. Majd vérmérséklettől függően reklamálják az iPad leírást.
Ami nincs fent az apple.hu oldalon, mert az vidáman az angol nyelvű iPades oldalra megy - még egy bocsánat se hangzik el.
Azt, hogy az Apple egyik hazai disztributora az Apcom CE nevű cég (remélem, most épp így hívják), nem kötelező tudni. Érdemesnek iPad kézikönyv esetén nem érdemes, mert az oldalról még az sem derül ki elsőre, hogy a vállalkozás forgalmaz iPadet.
Pedig van magyar nyelvű kézikönyv: http://www.almalap.hu/img2011/ipad_ios4_felhasznaloi_utmutato.pdf.
Ha Apple lennék - de nem vagyok(!) -, akkor ezt kötelező lenne minden Apple-csatorna magyar oldalra kitenni. Ha már valaki lefordította, betördelte, megcsinálta. Vagy miért nem lehet egy ocsmány etikett-matricával minden iPad oldalára - a csomagolóanyagra - ráragasztani. Kis ragacs az iPaden, gigantikus haladvány a kommunikációban.
***
Almalapos dicséret a Starkingnak, az ő honlapjukon kint a link.
***
2011. 09. 13. Link javítva, mert ott, ahol volt, már nincs.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése