2014. április 30., szerda

Az élet folyamatos tanulás

E mondás Thomas A. Edisontól származik, azon kevesek, akik lap aljáig olvassák a blogot, már biztos látták ezt a hirdetésünkben is szereplő bölcsességet. Mielőtt további falvédő-gyanús mondások jutnának eszembe, a cím apropóját az adja, hogy meghirdettük a májusi képzéseinket. A csoportos oktatások mellett persze várjuk az egyéni képzésre jelentkezőket is. És mi is tanulunk, például azt, hogy merre van Darnózseli, Csomád vagy Bázakerettye - a következő napokban innen (is) várunk hallgatókat. De járt már nálunk Hontianske Trsťany-i, Srednji Salaš-i és Primăria Blăjeni-i tanuló is. Valamint Google a te barátod!

És egy kérdés a hosszú ünnepekre
Azt bizonyára tudtad, hogy a Numbers képes az arab számokkal írt évszámot rómaivá átszámolni. Ha ez a túléléshez nélkülözhetetlen info nem lett volna birtokodban, a ROMAN függvényt kell előkeresni. Ha ezt megteszed, akkor azonnal választ is tudsz adni arra a kérdésre, hogy a 999-nek melyik az autentikus római átirata, egy igazi római kőfaragó az öt megoldás melyikét választotta volna.
Ami érdekes, a Roman() függvénynek nincs inverz párja. Ha ilyesmire lenne szükséged, akkor várunk a Numbers képzésünkön!

A többi oktatás időpontját a jobb hasábban találod meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése