2016. július 27., szerda

Adobe Creative Cloud 2016

Az Adobe számára a részvényesek szerint sikeres volt a dobozos verzióról előfizetéses modellre váltás. A hazai Adobe felhasználók körében már annyira nem szeretik az Adobe-t, bár szoftvereit használják. Sokan tartanak ki, és nem kevesen váltottak vissza a CS6-ra. Az meg a hozzánk hasonló viszonteladók bánata, hogy az árrés lassan negatív előjelű, ezért mi például mindenkinek ajánljuk az Adobe-nál való közvetlen vásárlást, ami 20-30 százalékkal olcsóbb, mint a hivatalos viszonteladón át történő. Úgy is mondhatnám, ennyibe kerül az, ha valaki nem hisz a netes vásárlásban.

Mit tud a CCfT 2016?
A következő diákkal mutatta be Tomas Metlicka az újdonságokat. (A Gonosz Almalap anno leírta, az előfizetéses modellben semmi sem kényszeríti a forgalmazót a frissítésre. De ez most eszünkbe nem jut.)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Teljesen jó a havidíjas konstrukció, minden gépen ezt használjuk. Kellene Corel Draw is, de ott nincs ilyen és őszintén szólva nem akarok vagyonokért megvenni egy szoftvert, ami pár hónap alatt elavul, hogy majd ismét fizethessek az upgrade-ért. Szóval amennyiben munkáról van szó, ez a megoldás a legjobb. Megfizethető, tervezhető költség és mindig friss, jól működő alkalmazások.

Ferenczy Gábor írta...

Én is úgy gondolom, hogy fejlődő, a lehetőségekkel lépést tartó cég nem használhat 10 éves szoftvert. De van olyan ügyfelünk is, aki még Quark 3.1-en dolgozik, mert nincs szüksége más tudásra. És ez is érthető álláspont.

Megjegyzés küldése