2011. június 15., szerda

MacBook Air a hónap végén

A Reuters úgy tudja, hogy Ázsiában már hajóra pakolták azt a 380 ezer darab új MacBook Airt, amit a hónap végén terveznek bemutatni - a Reuters tudósítója a tajvani Economic Daily újságot olvasva jutott erre a következtetésre. (A Gonosz Almalap szerint az újság cikkírója pedig részt vett a berakodásban...). A hajóra még felpakoltak 80 ezer darabot a kifutó Airből is - informatikára hegyezett kalózok: figyelem!
A hír hallatán a legnagyobb személyi számítógépe összeszerelő tajvani vállalkozás, a Quanta részvényei 2,5, a számítógép ház-gyártásban jeleskedő, és szintén Apple beszállító Catcher Technologies árfolyama 1,9 százalékot emelkedtek.
A lap híre még, hogy az iPad3 év végére várható, a kijelző felbontása 5-6-szor akkora lesz, mint az iPad2-é. (Ami - szerény véleményünk szerint mosolyogtató: 1024x768 megötszörözve 5120x3840 pixel lenne, ami ugye...)
Amit az ilyen - az Apple majd bemutatja - hírek kapcsán tudni kell, az az, hogy akkor biztos az "Apple bemutatja", amikor az Apple már bemutatta. Addig az összes hír találgatás, kérdés csak az, hogy ki mivel égeti magát. Úgy gondoljuk, minél komolyabb cég vélekedik, annál komolyabb forrásai lehetnek. Vagy nem.
Másik hasznos tudnivaló: az Apple már mondott azonnali hatállyal fel beszállítójának azért, mert az kiszivárogtatta az együttműködés hírét, így adva infot készülő termékről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése