2012. július 14., szombat

98m dolláros üzlet iPaden

Az év egyik legneccesebb kérdése címre a „mi a faxszámod?" nevez a legnagyobb sikerrel, többek közt az iPadnek is köszönhetően. Az NBA (amerikai kosárlabda liga) egyik sztárját, Deron Williamst igazolta le a Brooklyn Nets. Az öt évre szóló 98 millió dolláros szerződést Williams természetesen nem faxon kapta, nem tollal írta alá, hanem iPaden és az ujjával. A Mont Blanc gyászol.



A szerződés aláírásához a SignNow iPad alkalmazást használták, ezzel PDF állományokat lehet aláírni, hitelesíteni illetve PDF űrlapot kitölteni. A fejlesztő cég nem rég kapott két millió dolláros tőke-injekciót.
"Exponenciális görbe [növekvő] jellemzi az iPaden történő szerződéskötések, aláírások számának növekedését. Ráadásul sokkal szebben néznek ki az aláírások, nem is szólva, hogy a tollal-tintával írtaknál is biztonságosabbak" - ezek a SignNow elnökének, Andrew Ellisnek a gondolatai. „Legjobb tudomásunk szerint a mostani a legnagyobb összegű szerződés, amit a SignNow használatával írtak alá, számszerűen már több, mint félmillió alkalommal használták a SignNowt megállapodás megkötésére idén."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése