2012. szeptember 6., csütörtök

A Múzsa árnyéka

Az utcákat róva sokan láthatták a Muse plakátját, amely a novemberi koncertre csábít. De nem kell a Muse-ra novemberig várni, feltéve ha nem az együttesre, hanem az Adobe új webszerkesztő alkalmazására vagy kíváncsi. És ebből talán kiderült, hogy ez a bejegyzés egy meghívó, egy csábítás, hogy eljöjj a HAUG (az meg mi?) ingyenes bemutatójára.
Komolyabban szólva, a 2012. szeptember 15-i szombaton Meichl Matyi, az Adobe mérnöke mutatja be a Muse-t, az Edge-t, illetve az Adobe Shadowt és Bracketset. A Muse sablonokkal dolgozó webszerkesztő, amely a Dreamweavernél kevesebbet tud, az ingyenes weblapkészítő alkalmazásoknál viszont többet. A célcsoport a weblapjukat aktívan használó kisvállalkozások lehetnek. Az Edge talán ennél is érdekesebb, bár az Adobe soha ki nem mondaná, de a Flash egyik utódja lehet, mivel az alkalmazással animációkat hozhatunk létre HTML5/CSS3 elemeket használva.
Mégegyszer, az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött - mivel csak negyven székünk van az Apple Oktató Teremben (Duna Plaza).
Akinek megfelelő hordozható eszköze van, az jól teszi, ha magával hozza, és előre telepíti a HAUG oldalon megemlített alkalmazásokat. Az előadás közben folyamatosan lehet kérdezni, közbeszólni, alkotó módon kekeckedni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése