2013. március 8., péntek

Kanál iPadhez

Számos iPad kiegészítőt láttunk már, de ilyet még nem, itt volt az ideje. Egyből a nagy Levin jutott eszembe: "Csak egy jó van ott, hogy sehol sincsenek olyan fehér húsú teknősbékák. Hasonló állapotok vannak északon a vadhússal. A kilencvenes évek végén főztem egy őzgerincet zöldséghaséval, fokhagymásan... Ezt én úgy csináltam, hogy egy jó fél kiló szalonnát nyárson kiolvasztok a sült felett..."
Ha Levin ma élne, akkor biztos lenne nála iPad - ez sivatagban a gumikesztyű, patent-biztosítótű és teniszütő mellett kötelező felszerelés. Azon olvasná a különböző recepteket. Ha ő nem is tehet így, de számtalan családban főznek, sütnek, dagasztanak iPad receptből. Ehhez persze adott appon kívül konyhai iPad tartó is dukál. Ám ha azzal az ujjunkkal bökjük meg véletlenül az iPadet a recept folytatása végett, amivel az imént a mártást ízleltük, akkor ... az ujj-lenyomatok zsírrétegen finoman megfuttatjuk a mártást.
Ezt elkerülendő kínálja az umbra.com potom hét dollár plusz szállítási költségért azt a fakanalat, aminek a nyele iPad stylus, iPad használatra alkalmas eszköz. A neve - kitaláltad, ugye - iSpoon. Ha már a mártásos ujjam említettem, látom, ahogy a pesto maradék a kanálról a nyélen át...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése