2013. november 23., szombat

Autózz takarékossan iPhone-nal - ellenörzés

Március közepén írtunk egy mostanra ígért alkalmazásról [Autózz takarékosan iPhone-nal], amely az iPhone-t az autó szerviz portjához csatlakoztatja, és az így kapott adatokkal érvelve takarékosságra késztet.

Most jött el az ideje, hogy megnézzük, elkészültek-e a fejlesztők. Elkészültek, az alkalmazás azonban még csak az Államokban érhető el és potom 100 dollárba kerül.

3 megjegyzés:

reden87 írta...

Nekem nem teljesen egyértelmű hogy pontosan melyik termékről van szó, a korábbi posztban lévő kép/videó már nem él.

Erről szól a poszt: http://www.automatic.com/ ? (ha igen akkor az is kimaradt hogy a szóban forgó termék egyelőre csak benzines autókkal működik, ez nem elhanyagolható információ szerintem..)

Ferenczy Gábor írta...

Szia,
szép, amikor megírtam a mostani bejegyzést, még élt a mozi. Ez a net. Igen, a szájt az, amit írtál: http://www.automatic.com/ A benzinesség tényleg fontos, átsiklottam felette, mivel momentán Amerikában kapható csak. De remélem, aki 100 dollárt kiad egy ilyen megoldásra, az nálam figyelmesebb. [Autóval foglalkozó ismerőseimet erősen foglalkoztatja a gondolat, hogy behoznak egyet... ha megteszik, lesz részletesebb post is.]

reden87 írta...

Kíváncsian várom azt a posztot, engem is nagyon érdekelne ha dízellel is menne.. Amúgy még mikor készült elég alaposan utána jártam, azt írták hogy működnie kellene az USAn kívül is, valszeg azért nem árulják mert az iPhone app csomó funkciója értelmetlenné válik USAn kívül (pl. a segély hívó vagy az üzemanyag ár számító rész)

Megjegyzés küldése