2013. november 4., hétfő

Bamboo!

Egy perc alatt kitölthető az a kérdőív, amely öt kérdést tesz fel az Adobe Creative Cloudról, a helyes kitöltők közt Wacom Bamboo Stylus minit sorsolunk ki roppant igazságosan. Igen, ez egy promóció. A Creative Clouddal amúgy is foglalkozunk, lévén Adobe viszonteladók, keress csak rá a Creative szóra itt, jobbra.

4 megjegyzés:

Meneruwa írta...

kitöltöttem a kérdéseket s kissé fura válaszlevelet kaptam :) gondoltam szólok hátha véletlen maradt benn a válasz email második sora: Íme:

FormsCentral Receipts
12:08 (10 perce)

címzett: saját magam
Köszönjük, hogy résztveszel a játékban!

ide még kell egy adatvédelem, meg hogy mikor és hol és hogy lesz sorsolás.


Neved: ......
E-mail: ......
stb...

A macacademia weboldalához akartam írni de ide irányított vissza. Tehát lehet kimaradt az adatvédelem meg az hogy hol hogyan s mikor lesz a sorsolás :D Jó játékot mindenkinek.

Ferenczy Gábor írta...

köszi :)

Ferenczy Gábor írta...

"A gyűjtött adatok védelmét a hatályos jogszabályi és etikai előírásoknak megfelelően biztosítjuk. A kérdőívben megadott személyes adatokat (név, cégnév, e-mail cím, telefonszám) harmadik személynek nem adjuk ki. Tájékoztatjuk, hogy a kérdőív által rendelkezésünkre bocsátott adatok kizárólag a tárgyban megjelölt szolgáltatással (Adobe Creative Cloud for Teams) kapcsolatos tájékoztatás céljából kerülnek felhasználásra.

A sorsolás november 15-én lesz, az utolsó befogadott email 2013. november 14-i. Eredményekről a blogon számolunk be!"

Meneruwa írta...

:) szívesen, örültem, hogy játszhattam.

Megjegyzés küldése