2016. augusztus 2., kedd

Pörög az InDesign oktatás

A nyár közepén a fű sem nő - mi is így gondoltuk. De örömünkre nem így lett. Két cég is ezt az időpontot szemelte ki dolgozói tovább-, illetve átképzésére. És hogy legyen hab a tortán, több Nyugat-Európában élő, dolgozó is arra használja fel nyári szabadsága egy részét, hogy hazalátogatva részt vegyen 10órás testre szabott képzésünkön.

Az elmúlt héten oktatónk, Tóth Attila, az UNHCR dolgozóinak tanította meg, hogyan lehet az InDesignt űrlap- vagy teszt készítésére használni.
"...nagyon meg voltunk elégedve a tartalmi oldallal, a testre szabott, gyakorlatorientált módszertannal."
Az InDesign képzéseink egyre ritkábban szólnak csak arról, hogy hogyan kell InDesignban tördelni, dolgozni. Szinte minden alkalommal munkafolyamat részeként kell a működését oktatni. Az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága teszt- és űrlapkészítéshez használta alapként az InDesignt, de tartottunk már képzést, ahol az InDesignt ePub kimenet készítő eszköznek használták. Az e heti tanfolyamon pedig webes megjelenésre is optimalizált tördelés megtanulása az egyik célkitűzés.

Amit a Tíz órás tudás képzésről tudni érdemes

A tíz órás kurzust azoknak ajánljuk, akik egyéni órarendben sajátítanák el az InDesign / Photoshop / Illustrator / Premiere / After Effects ismeretét.
A sikeresség nagyban függ az órán kívüli gyakorlástól, házifeladatok elvégzésétől. A "Tíz órás tudás" képzést azoknak is ajánljuk, akik az InDesign egy adott részletében kívánnak alámerülni, vagy nagyon célirányosan használnák az Adobe alkalmazását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése