2017. december 15., péntek

Ajándékozz tudás!

"Gondolkodtam, mit is adhatnék neked. Amit csak én adhatok, amiről te is tudod, hogy igazán én vagyok." – sokan töprengenek ezen és nekünk, a Macademiának van egy remek ötlete. Ajándékozz tudást! Örömöt okozol. Értelmes ajándékot adsz. Olyat, ami mutatja, figyelsz arra, akit megajándékozol. Ajándékozz hát Maces és/vagy Adobe képzést! (Kattints az oklevélre bárhol a honlapunkon!)

Mac

Kínálunk Maces képzést kezdőknek. De van tanfolyamunk a házimozik vágására szánt iMovie-ról, a szöveg- és apróbb kiadványok szerkesztésére alkalmas Pages-ről, vagy a Steve Jobs vágyai alapján készült prezentáció-készítő Keynote-ról is. És persze tanítjuk a Maces táblázatkezelőt, a Numbers-t is.
Egyéni konzultáció során viszont bármiről szó lehet, ami a Macintosh-sal kapcsolatos. iCloud? Igen! Szinkronizálás? Igen! Képek vágása, megosztása? Igen! Word megnyitása Office nélkül? Igen! Nem hivatalos elektronikus aláírás? Igen! Postolás Instára, Facebookra vagy YouTube-ra? Igen!

Adobe

Az Adobe képzésekkel indult a Macademia 1998-ban. Azóta oktatjuk a Photoshopot, InDesignt, Premiere-t, After Effects-t. Kreatív cégeknél dolgozó oktatóink elsajátították a Muse vagy az Animate ismeretét is, és az így megszerzett tudást is szívesen megosztjuk.
Az Adobe képzések, ahogy a Maceseket, lehetnek csoportosak vagy egyéniek. Azok számára, akik önállóan, a saját sebességük szerint haladva tanulnának, ajánljuk a 10órás képzést – tíz óra egyéni konzultáció kedvezményes igénybevételét.

Macademia
1998 óta foglalkozunk oktatással. Több ezren tanultak már nálunk – képzéseinkről és oktatóinkról meglehetősen dicsérő szavakat kapunk a képzések után önként kitöltött felmérés során.

"Minden gazdagságom hangok és szavak,
Néhány általuk kimondott gondolat."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése