2015. december 7., hétfő

Mit nem adnék karácsonyra iPhone-os barátaimnak?

Karácsonyra se lepjük meg barátunk, ismerősünk vagy ellenségünk ezekkel az iPhone kiegészítőkkel. Hat lépésben matt. Elérési, webshop útvonalakért tessék megküzdeni, árakat sem írok.

Boxer
Az iPhone tok egyben boxer is. Létezik kipattanó tüskés és tüske nélküli verzió is. Sőt, olyan is, ahol az ujjunkat kis szívecske alakú lukakba bújtathatjuk - ezzel támadni nem érdemes, mert kép alapján pont négy törött ujjunk lesz a legkisebb ütés hatására is. Aki lelkesen keres a neten, az talál arany, űrszürke és rózsaszín cicás párducos színű acélt is. Mit ismert, Lenin elvtárs is azt mondta, hogy "a vasat megedzik, és bedobta rozsdás biciklijét a mozdony-kazánba".

Nagyfül
Nem lesz békés és barátságos az ünnep, ha apu vagy anyu ilyen iPhone tokot kap, mert még arra gondol, hogy hallgatózni szokott az ifjúság magánbeszélgetései alatt. Pedig nem. Soha. Fordítva se. Munkahelyen sem szokás. Mondjuk látványnak vicces, bár nem mindegy, hogy ki nevet kin. Ki nevet a végén. "Nagyláb" létezik, akkor Nagyfülnek is lennie kell. Vagy a liliputiak levágták és ellopták Gulliver fülét.

Súlyzófon
Ne a csajt nézd, hanem a telefonját! Nem, nem pót akkumulátortól ilyen vastag az iPhone, hanem a súlytól, ami a tokban van. Egész pontosan a plusz két kilótól. Amíg az Apple mérnőkei grammonként faragják le az iPhone súlyát, addig vidám cégek súlyzót készítenek toknak. Hogy nem szakad le a kezük! Mondjuk, elég szaggatott beszélgetés lehet karnyújtásnál, pláne, ha akkor liheg a tornász, amikor közel hozzá a telefon.

Japán. Nem kérdés. Válasz.
Hol máshol lehetne ez az iPhone tok(?) kapható, mint Japánban? Igen, a kopár szigeteken összeszoruló 128 millió ember annyira magányosan él, hogy kell az emberi érintés. Ha már beszélek Vele, akkor legyen olyan, mintha a kezét fognám. És ha a kezét adja nekem, akarjam a karját. Így telefonálás közben még csak-csak elmegy látványra, de milyen az, amikor kiborítja a retikült vagy aktatáskát, és kiesik egy iPhone-t szorongató kéz? Vagy hajnali kómában matatok, hogy hol pityeg a telefon, és minden kezet, amit találok, a fülemhez emelem és belebeszélek?

Sokkoló
Az. iPhone tok, ami sokkoló. 950kW, 1,3mA. Nincs az a hír, amivel a melletted vagy szemben állót ne tudnád a földre vinni. Igen, tudom, hogy támadók ellen vagyon, de akkor is. És az milyen, hogy félelemtől vacogva beletúrok a táskába, hogy elővegyem a 2in1 eszközöm, de látatlanban rossz gombot nyomok meg? Igaz, onnantól csak arcomra fagyott mosolyt látnak, más érzelmet nagyon nem a támadók. Egyébként nem az iPhone aksijáról megy, így az nem jó válasz kamasz lányoktól, hogy azért nem tudtatok felhívni, mert lemerült a mobilom, mert a Sanyi macerált...

"Szállj csak, zeneszó, ének"
Ébresszed a magyar népet! [1]

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése