2015. december 12., szombat

Öt rémhír, vagy nem is az?

Vagy nem is hír? Ki tudja, helyesebben: meglátjuk.
  1. Az Apple térképének egyik lehetséges fejlesztése az épületen belüli tájékozódást segítené. Nem kellene többé a plázában keresni a cica-boltot, mert a Maps tudná, hogy hol vagyunk, és hol a bolt. Siri meg halkan a fülünkbe duruszolná, merre menjek? (És most már tudom, tudom, hogy hova megyek.)
  2. Új Mac Pro. Utoljára két éve frissítette az Apple a cilindert, kályhacsövet. Ráadásul éles szeműek az El Capitan kódjában olyan részleteket láttak, ami új Mac Pro-t sejtet. (Vörös jelek a hadak útján, Hunniában valami készül. - na jó, ott nem.)
  3. Kevesebb iPhone-t veszünk, mint kellene. Állítólag az iPhone egyik beszállítója, a tajvani Pegatron leállította az egyik gyártósorát, amelyen állítólag iPhone alkatrészeket gyártott.
  4. Az Apple Androidos appja - Move to iOS - egy millió alkalommal került telepítésre. Ez nem rémhír. Az sem, hogy létezik ilyen app. Gyanítom, szegény Jobs meg pörög a sírjában. Bár biztos tilos elmondani a fejlesztőknek, hogy mivel foglalkoznak, pedig milyen névjegy lehet az, amin az áll: Apple Inc. Android fejlesztő. Na, ez rémes ;)
  5. Egy szabadalmi bejegyzés szerint az Apple az óra után tovább miniatürizál: jön a gyűrű. Amelyen megjelenhet szöveg, ábra és érzékeli az ujjunkat. Például azonnal jelez, ha lehúzzuk. Lesz jegyespári kedvezmény.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése