2016. október 5., szerda

Az újratervezett wi-fi router

"Most villogni kell a zöldnek vagy folyamatosan világítani?" "Ha sárga, akkor mi a &#* baja van?" "Miért ilyen lassú a net?" Ismerős kérdések? Szinte biztos, ha nem vagy informatikus vagy nem képződtél ki annak. A Starry újragondolta a wifi-t és jól tette. Ami azonnal látható, száműzte a villogó ledeket, helyükre érintőkijelző került.
Ahogy a lenti képen is látható, a wifi név ötletekkel szolgál. Jelzi, ha valamelyik eszközt gyengén látja. Sőt, gyakori net kiesés esetén szolgáltató váltást javasol! A Gonosz Almalap már érti, itthon miért nem kínál ilyen wifi routert egyetlen szolgáltató sem. Ha gond van, egy érintéssel hívható a szolgáltató emberi központja.
Ha minden okés, akkor látható az elméleti kapcsolati sebességhez képest elért átvitel százalékosan, a kapcsolódó eszközöket jelző körök - megbökve a kapcsolat adatai. Ezen túl megadható működési időszak, így irodában éjszaka nem érhető el a wifi vagy a gyerekszoba nettelen maradhat. A Starry képes egyes bio-érzékelő adatait is begyűjteni és kijelezni. Ezek az adatok, ahogy a wifi állapota is, appon is megtekinthetők. Mert, ugye, mindenre van egy app.
A Starry 349 dollárba kerül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése