2020. szeptember 30., szerda

iPhone, AirPod, AppleWatch fertőtlenítő

Igen, vírus-védelem, de kicsit másképp. Más vírus ellen. Az iPhone-t, ha beszélünk valakivel, a legtöbbször az arcunkhoz érintjük, ott tartjuk, mert ebben a hűvösre fordult időjárásban kellemesen melegít – na jó, nem ezért, de. Arról szívesen látnék egy statisztikát, hogy miután a mutató ujjunkkal elvégeztünk egy műveletet a telefon felületén, hány alkalommal éri az arcunkat a következő mozdulat. A telefon felülete, legalábbis az enyém, néha vetélkedik egy népszerű ortodox ikonnal, a rajta levő ... öhm ... meg nem nevezendő réteg tekintetében. Amúgy ez a bejegyzés nem egy pánikolós, csupán mutatja, mindenre van megoldás. Például az iPhone (vagy más, kisméretű bármi) fertőtlenítésére is.

Alcor N52 UV-C fertőtlenítő doboz, töltővel. Itthon 20e forint körül kapható.

Úgy gondolom, hogy nagyobb irodában érdemes egyet-egyet beszerezni. Egy perces gyors, öt perc alatt alapos sterilizálásra képes, egy értekezlet alatt az összes telefon megtisztulhat.
De egy család számára is hasznos lehet, haza érkezés után. A fémen elég sokáig megél a csúf vírus, az iPhone-t pedig nem nagyon engedjük el, amíg ébren vagyunk.
Szándékosan nem írok gyártót, forgalmazót, a Google a barátunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése