2020. szeptember 14., hétfő

Laza bejegyzés, avagy rendrakás során találtam

Időről-időre rendet rakok: kiürítem a Letöltések mappát, felszabadítom az Íróasztalt a rengeteg, átmenetileg oda mentett dokumentumtól, képtől. Hasonlóan járok el azokkal a könyvtárakkal, ahová a bloghoz gyűjtök anyagot. Vagy ha valahol belebotlom, akkor oda mentem. És még van a Jegyzetekben is egy tucatnyi "egyszer jó lesz majd valamire" cetlim. Ez a "mielőtt kidobnám" bejegyzés.

Ezt a zárlat alatt lőttem. No comment :)

Ezt sem ma kaptam, de hogy milyen üzenetet küldtem ezersokszáz napja, na azt nem tudom. Mindig öröm!

Egyfelől utálom a macskákat, másfelől viszont volt ilyen iMacünk. Igen, akváriumos is van, de arról most nem mentettem képet.

(18) Szóval ezt is a zárlat alatt találtam. Sajnos nem voltam rendes, a szövegkörnyezetet nem mentettem le, de valami olyan volt, hogy egy gyerek puzzle játékban volt ez az egyik kép.

Biztos nagyon fontos üzenetem érkezett, azért a felkiáltójel a számok helyett. Nem, valójában ez nem hiba. Amikor kikapcsolt állapotból újra indítom a régi iPhone-om, akkor amíg nem csatlakozik a felhőhöz, addig nem is tudja, hogy hány új esemesem van.


Május 23-án mentettem ezt le, hogy majd jól utánajárok. Azóta is. Inkább megosztom, de nem felejtem. Klikk a képre, hogy ha a szöveg túl apró lenne!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése