2022. június 8., szerda

Innováció teljes gázzal (Apple WWDC 2022 :: 1/8)

IGEN! Visszakaptuk a MagSafe töltőt a zöld pöttyel. Aki tudja, hogy miről beszélek, az velem örül, aki nem, az velem fog. A képnek nincs köze a lenti véleményhez.


Két dolog lepett meg – az egyik, hogy az Apple bemutatta az új M2-es Maceket – nem voltak megbízható előzets információink az időpontról –, másrészt az, hogy az új MacBook Air mellett az Apple frissítette a 13”-es MacBook Pro-t is, a második legkelendőbb laptopot, amely mostantól az M2 dizájnú. Fontos, hogy miről nem hallottunk ma:
  1. bármilyen értelmes adatvédelmi frissítésről, amely akadályozhatná a harmadik felek alkalmazásai/webhelyei általi nyomon követést, és
  2. semmit a sokak áttal várt AR/VR headsetről vagy mögöttes operációs rendszerről, az új vélelmetett dátum 2023.
Mindazonáltal a mai WWDC vitaindító ismét felhívta a figyelmet arra, ami szerintünk a vállalat leglenyűgözőbb jellemzője: az Apple mélyen összpontosított a házon belüli hardver- és szoftverinnovációra, kombinálva az egyre több funkcióval, amely lehetővé teszi, hogy az Apple termék- és szolgáltatásplatformja jobban működjön. egységesen, végső soron páratlan és megismételhetetlen felhasználói élményt nyújtva.
Katy Huberty
Morgan Stanley
Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése