2012. február 18., szombat

HAUG délután: Multiscreen Publishing

Az "Alkalomhoz illő kalap" (Multiscreen Publishing) címet viseli a HAUG kilencedik workshopja, melyen a különböző méretű kijelzőkre való tervezést mutatjuk be Adobe Dreamweaver segítségével. Előadóink alaposan körbe járják majd a témakört; a Live View és a Multiscreen használatól kezdve, a Media Queries beállításain keresztül még a mobil alkalmazás építés is a terítéken lesz.
A két órás interaktív párbeszédet Forgács Ferenc (HAUG), valamint Meichl Mátyás (Adobe Desktop Sales Engineer, HAUG) vezeti.

A workshop most először, de ezentúl rendszeresen élőben online is nyomon követhető lesz mind képileg, mind hangilag, de kizárólag HAUG tagok részére! Ezzel szeretnék kedvezni azon HAUG tagjaink számára, akik nem tudnak jelen lenni a workshopon, például Budapesttől távoli lakhely, stb. A megadott linkre csatlakozva a workshop aktív részese lehet válni, kérdéseket lehet intézni az előadó/előadók felé ugyan úgy mint a személyes jelenlét esetén.

A workshop tervezett témái:
  • Live View és Multiscreen használata
  • Media Queries beállítások
  • Mobil alkalmazás építés (PhoneGap)

Helyszín: XMS Akadémia (1138 Budapest Váci út 178.), Duna Plaza II. szint, a mozi és a parkolóház között.

A parkolás első órája ingyenes! Ha gépkocsival látogatsz el hozzánk, választhatsz a fedett parkolóház (IV. szint megfelel a Plaza II. szintjének!) vagy a szabadtéri parkolók közül. 1600 parkolóhellyel várunk! Utazási lehetőségek: Az épületet a 3-as (kék) metróval a Gyöngyösi utcai metrómegállónál közvetlen összeköttetéssel érheted el.

Az eseményen való részvétel ingyenes, a férőhelyek tekintetében érdemes előregisztrálni. Szeretettel várunk mindenkit! Minden alkalommal bemutatjuk a HAUG-ot, minden rendezvény remek alkalom a csatlakozásra, tagdíj rendezésre.

A HAUG Hungarian Adobe User Group célja az Adobe szoftvert használók közösségének összefogása Magyarországon. Célunk, hogy a rendszeres találkozók egyfelől szakmailag is hasznos információk átadását jelentse, másrészt találkozási lehetőséget a "szakmában" dolgozók számára. A MacAcademia a HAUG egyik hivatalos támogatója.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése