2013. május 15., szerda

"Aki felhagy a tanulással, az öreg, legyen akár 20 vagy 80 éves."

E bölcsességet Albert Einstein mondta. Ezért mostantól Maces képzéseinket és Adobe tanfolyamainkat fiatalon tartó kezelésként is kínáljuk. A jövő héten mindent megtudhat a Macen lévő alkalmazásokról, ha részt vesz oktatásunkon.
Az operációs rendszert mutatjuk be azoknak, akik életük első Macje előtt ülnek, vagy épp elhagyták a Windowst egy valóban barátságos rendszerért. A Macre előre telepítik az iLife alkalmazásokat, ezekkel tudjuk zenéinket, fényképeinket és filmjeinket rendszerezni, megosztani. Persze mindenkit más érdekel, ezért külön is bemutatjuk a fényképek retusálására és kezelésére szolgáló iPhoto programot, a házi mozi vágó iMovie-t vagy a saját weblap elkészítésére is alkalmas iWebet.
Az Office miatt pécéhez ragaszkodókat hívjuk, nézzék meg, mennyivel könnyebb a szövegszerkesztés, táblázatkezelés vagy bemutató-készítés Macen. A Keynote prezentáció készítő alkalmazást használta Steve Jobs is az Apple bemutatói során - tudunk pár jobsi trükkel szolgálni. A Pages nem csak szövegszerkesztő, de sablon alapú kiadványszerkesztő, három perc alatt készíthetünk szórólapot, óriásplakátot - stopper indul! És végül, de nem utolsó sorban táblázatkezelés emberbarát módon. Aki velünk tart, az még a Numbers függvényeit is megszereti.

Jelentkezés és további információk a mAcademia honlapján.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése