2009. július 7., kedd

Lövöldözés a virginaiai Apple Store-ban

Ősöreg hír, uborkaszezonra félretéve - az eset jó két hete történt.
Virginia állam egyik Apple Store-jának hátsó bejáratán át érkezett az a férfi, akit a bolt egyik alkalmazottja feltartóztatott. A férfi ekkor arrébb taszajtotta a dolgozót, hogy kikerüljenek az ipari kamera látóteréből, majd vállon lőtte és elmenekült. A lövés zajára odaszaladó munkatársak hívták ki a rendőrséget. A boltban szerencsére épp egy orvos is vásárolt, így a betegre addig ő vigyázott, amíg a mentő ki nem érkezett, a hivatalos közlemény szerint a 26 éves eladó állapota súlyos volt, de stabil.
A nyomozás szerint nagyobb fegyveres rablás első lépése lett volna a hátsó bejáraton át történő behatolás, amelyet a Store alkalmazotta a saját szerencsétlenségére, de az üzlet és a vevők szerencséjére ideje előtt felfedezett. A nyomozás még tart, az elkövetőt keresik, a meglőtt férfi már otthon van.
(Csak pazar érdekességként jegyezzük meg, hogy az ominózus Széna-téri túszejtős bankrablásnál az egyik megsebesült túsz az azóta bezárt Széna-téri iStyle APR alkalmazotta volt, aki pénzt váltani ment át a bankba.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése