2015. október 23., péntek

Öt álhír. Álhír? Biztos?

Rémhírek, sutyorgások. Semmi komoly a hét végére.


1.
Súlyemelés mérésére is képes lesz az iOS - legalábbis egy csomó erre utaló szabadalmat jegyeztetett be az Apple. Azt persze elképzelni sem tudom, hogyan. Esetleg az óra esetén a szíj alatt dagadó erekből?
2.
Az Apple Andoridos fejlesztőket vesz fel, akik az Apple Watchon futó alkalmazásokat fejlesztenének. Ööö ... Androidos alkalmazás WatchOS alatt? Vagy az órának lenne Androidos változata is? (Végül is az Intel procis Mac OS X rendszert is éveken át sikerrel rejtették el az Apple fejlesztői szemünk elől.)
3.
Karácsonyra néhányan gyorsabb MacBookot szeretnének. Ők úgy gondolják, hogy az Intel Skylake Core M processzorát fogja az Apple az ő örömükre beépíteni.
4.
Nem csak az az egy író-eszköz - Apple Pencil - létezik, amelyet ismerünk. Nem is arra a tucatnyi elvetett ötletre célzunk most, amit Ive és csapata gyártott le a tervezés során. Hanem arra a tartalékolt, többet tudóra - netán tudókra (to do - mondá a Gonosz Almalap), amelyek később, netán karácsony előtt kerülnek majd elő.
5.
Az Apple saját tévé-csatornák indítását is tervezi. A csatornákat nem műholdak sugároznák és nem a kábelszolgáltatók vinnék el a nagy kijelzőig. Pontosabban ők, csak nem csatorna, hanem adatforgalomként. Persze figyelembe véve, hogy az ingyenes Music előfizetés lejárta után hatvan százalék hallgatja tovább a zeneszolgáltatást, nem esélytelen az ötlet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése