2018. január 17., szerda

Olvasnivaló: Adobe Create magazin – január

Érdemes átfutni az Adobe Creatve magazint ("a kreativitás koffeinje" – a havi idióta szlogen), mit talál érdekesnek, megosztandónak a piacvezető kreatív szoftver fejlesztő vállalkozás.
Az első ajánlott írás a kanadai Saskatoon (Saskatchewan tartomány) városába visz, ahol nemrég nyílt meg egy új múzeum. A múzeum arculatának kialakítását és a "Ramai Modern" márkanévhez kapcsolódó munkákat a New yorki karlssonwilker dizájn stúdió végezte el.
Aundre Larrow tíz tippet ad azon fotósoknak, akik rendszeresen fényképeznek sötétebb bőrű embereket. Az írás első bekezdése másról sem szól, mint mentegetődzés a potenciális rasszizmus vádja alól :) De utána valóban használható ötletek jönnek!
Sokoldalú illusztrátor a Brooklynban élő Marcos Chin, első találkozáskor is megakad az ember szeme a férfi csuklótól-csuklóig terjedő tetoválásán, amely az életét meséli el. Az egyik ilyen a Tigris, amely a hold-jegye és tükrözi a Torontóból New Yorkba költözését, a másik a sármány és bambusz szárak, amelyek a hosszú és szenvedélyes romantikus és szakmai kapcsolatát idézi (a Gonosz Almalap itt fordult le a székről röhögés közben). Az unokaöccse születésére utal a sárkány tetkó, amely összecseng az ifjú nevével is.
Ennyit az alkotótól, a rajzai, képei, illusztráció ide kattintva nézhetők meg az Adobe Creative magazin legújabb számában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése