2014. július 15., kedd

BillSonar Számlázó és CRM rendszer [nem fizetett reklám]

Évek óta az Idea Smart számlázó programot használjuk, ennek két oka van. Az egyik szükséges, de nem elégséges: Mac OS X alatt fut, nem kell Parallels Desktopot és Windowst telepíteni. A másik oka az, hogy a program jó, azt és csak azt tudja, amire használni akarjuk, évi 150-200 számla kiállítása. Igen, vannak vágyaink, a fejlesztő-forgalmazó kínál is rá megoldást, de az a kis plusz annyit nekünk nem ért meg. Még egy fél dolog, ami miatt szeretjük az Idea Smartot: egyszerre több cég számlázását is kezelhetem vele.

BillSonar
A fenti számlázót fejlesztő 6DS IDea új szoftvere a BillSonar - hogy a Gonosz Almalapnak is jusson ma valami: számunkra ki nem derült, hogy miért pont BillSonar egy magyar jogszabályoknak megfelelő számlázó alkalmazás neve. Bill az számla, vagy Gates, bár ez utóbbi Macen nem játszik. A szonár meg hanglokátor ... én nem rakom össze, az biztos.
A szoftvert a fejlesztő így dicséri:
  • elképesztő dizájn szerkesztés dokumentumonként
  • CRM rendszer, azaz ügyfél központú nyilvántartás
  • teendők kezelése, partnerekkel és termékekkel összekapcsolva
  • teljesen új szemléletű dokumentum böngésző
  • kimutatások, bármilyen szempontból
  • alap raktárkezelés
A honlapon látható képernyőképek is megmutatják, hogy mire lehet képes a program, akit komolyan érdekel az alkalmazás - tudtunkkal hasonló Maces, magyarul beszélő, magyar jogszabályt ismerő termék nincs a piacon -, az egy hónapon át ingyen kipróbálhatja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése