Kis segítség Tőled nekem


Kis segítség Tőled nekem


Készítek egy felmérést azoknak, akik elvégezték az alapfokú Mac OS X képzésünket.
Arra kérlek, hogy töltsd ki! És ha bármi olyat találsz, ami szerinted hibás (rossz válasz, félreérhető kérdés...), akkor írd meg, jelezd nekem a kérdőív végén.
A teszt célja, hogy bárki felmérhesse alap-tudását, ezt – kérlek – vedd figyelembe, amikor kitöltöd vagy írsz nekem.
Előre is köszönöm minden kitöltőnek, visszajelzés küldőnek.

2012. május 4., péntek

Wozniak cége az Apple beszállítója

Miközben az Apple szédületes árfolyamáról beszélünk, van egy dinamikusabban növekvő vállalat is, amely beszállítója a Facebooknak, a Dellnek, a HP-nak, de a legnagyobb vevője az Apple. Ez utóbbi üzlet szépségét az adja, hogy az eladói oldalon, a Fusion-io nevében az egyik tárgyaló fél az a Steve Wozniak, aki az Apple három alapítójának az egyike.
Wozniak volt az Apple korai időszakában, a cég (h)őskorában a technikai mindent-tudó, -megoldó. Azoknak, akiknek volt szerencséje vele személyesen is találkozni (Almalap: Steve Wozniak Budapesten), tudja, hogy roppant kellemes, szerény, a technika újdonságaiért a mai napig gyermekként lelkesedni képes ember.
A Fusion-io - nevében a válasz - olyan memória-kártyákat fejleszt, amelyek adatátvitele jóval gyorsabb a jelenleg megvásárolhatóknál. Most ne a pécé-kuckókra és a pinceboltokra gondoljunk, hanem giga-szerver-felhő-parkokra, ahol az Apple, a Facebook, a Google és a többiek tárolják az adatokat. Ezekben a szerver-rengetegekben a legkisebb adat-mozgatással kapcsolatos gyorsítás is milliókat érhet. És ér. Ez röpíti a Wozniak résztulajdonában álló céget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése